Coneix els grups que actuaran la primera edició del festival Microclima de Camprodon

El festival es farà del 26 de maig al 16 de juny

La primera edició del Festival Microclima de Camprodon (Ripollès) comptarà amb Juanjo Bosk, Gemma Humet, Guillem Roma i Cesk Freixas com a protagonistes. Tots quatre actuaran en espais "únics" del municipi.
 
En concret, els concerts es faran al Monestir de Sant Pere, l'església de Sant Cristòfol de Beget i a la de Sant Feliu de Rocabruna, on el 26 de maig arrencarà el festival amb el figuerenc Juanjo Bosk. Des de l'ajuntament esperen que el Microclima serveixi per "desestacionalitzar" l'oferta cultural de Camprodon, i atraure visitants durant els quatre caps de setmana que durarà. "Tenim ganes de consolidar una oferta cultural fora de les dates d'estiu. Aquest és un cicle diferent, que busca crear microclimes únics en espais exteriors amb encant", ha assenyalat la regidora de cultura del consistori, Anna Colomer. Tots els espectacles seran gratuïts.
Després de Bosk serà el torn de l'osonenc Guillem Roma, que el 2 de juny al Monestir de Sant Pere el seu darrer treball 'Connexions'. Una setmana més tard, el 9 de juny, serà Gemma Humet qui pujarà a l'escenari de l'església de Sant Feliu de Rocabruna. La cloenda la posarà el cantautor de Vilafranca del Penedès Cesk Freixas el 16 de juny, de nou al Monestir de Sant Pere. Freixas presentarà el seu últim àlbum 'Protesta'.