Empat amarg del Girona davant el Getafe

Els de Machín no aconsegueixen la victòria malgrat jugar contra deu

El Girona FC s'emporta un punt del Coliseum després d'empatar davant el Getafe per 1 a 1. Amath ha avançat els locals i Stuani ha aprofitat un penal per fer el gol de l'empat. Tot i la superioritat numèrica a la segona part, els de Machín han estat incapaços d'emportar-se els tres punts davant d'un rival directe en la lluita per Europa.

La primera part ha estat dominada pel Getafe, que ha tingut una primera arribada de Jorge Molina. El Girona, per la seva part, ha respost amb les ocasions de Stuani i Portu sense èxit.

Al minut 18, els locals han aconseguit avançar-se al marcador després d'un centre d'Ángel que ha rebotat en el defensa del Girona Bernardo. La pilota ha arribat a Amath i aquest ha rematat superant Bono.

Amb l'1-0, el partit s'ha travat i hi ha hagut poques accions ofensives per part dels dos conjunts. La més clara ha estat pel Getafe, amb un xut d'Àngel que ha atrapat Bono. Mentrestant, el Girona seguia incòmode i amb poca capacitat per crear perill.

Però al minut 44, el partit ha fet un gir de 180 graus. En un servei de córner, Damián Suárez ha donat un cop dins de l'àrea a Stuani, que ha acabat amb el davanter blanc-i-vermell a terra. L'àrbitre ha interpretat agressió i ha tret una targeta vermella directa pel jugador del Getafe, xiulant la pena màxima a favor del Girona. L'executor del penal ha estat Stuani, que ha enviat un xut ras i creuat que no ha endevinat Guaita i que ha servit per empatar el partit.

A la represa, el conjunt de Machín ha dominat el partit però no ha aprofitat la superioritat numèrica per imposar la seva llei. Al minut 58, un altre penal, aquest a favor el Getafe, podria haver canviat el guió però Jorge, que ha llençat la pena màxima, ha estavellat la pilota al pal.

El Girona ha buscat el gol amb pilotes a l'àrea, però s'ha trobat amb un Getafe molt ben col·locat defensivament. L'ocasió més clara ha estat de Portu, que ha enviat la pilota fora després d'un xut creat que s'ha passejat davant la porteria.

Per la seva part, el conjunt de Bordalás ha alentit el ritme del partit amb nombroses faltes i Jorge Molina ha tingut una ocasió per emportar-se els tres punts, però el seu remat, altre cop, s'ha estavellat a la fusta. L'àrbitre del partit, que serà l'encarregat de xiular el clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid la propera jornada, ha ensenyat fins a un total de nou targetes grogues.