El Girona dispara bales de fogueig davant un Espanyol efectiu

Un doblet de Gerard Moreno ha donat la victòria als visitants

El Girona FC ha caigut davant el RCD Espanyol per 0-2 a Montilivi. Els blanc-i-vermells ha sigut superiors, però un doblet de Gerard Moreno ha donat la victòria als visitants. Amb aquesta derrota, el conjunt gironí, que és novè, es complica en la lluita per Europa.

La primera part ha estat un monòleg del Girona, que ha tingut el domini total davant d'un Espanyol invisible. Borja ha tingut la primera ocasió, però el seu xut ha marxat desviat. Al minut 21, Portu ha tingut la més clara però el murcià, que es trobava just davant la porteria, ha enviat la pilota fora.

També ha aparegut Juanpe, que ha rematat després d'un córner, però Pau López s'ha estirat per evitar el gol. El Girona FC ha sabut crear perill però ha perdonat les ocasions més clares, i ho ha acabat pagant car, perquè al minut 44, l'Espanyol s'ha avançat al marcador amb el seu primer xut a porta. Darder ha llançat una falta que ha arribat a Gerard Moreno, qui ha disparat superant Bono i fent el 0-1. Però els locals no han volgut marxar al descans amb desavantatge i Portu ha tingut dues oportunitats per empatar, però un excel·lent Pau López ha evitat el gol blanc-i-vermell.

A la represa, el Girona ha sortit buscant el gol, i al 51 ha tingut la primera ocasió, però Portu no ha arribat a rematar la pilota. Però quatre minuts més tard, l'Espanyol ha fet el 0-2. Darder ha enviat una passada en profunditat a Gerard Moreno i el davanter ha fet un xut picat superant Bono.

El Girona, però, no s'ha volgut rendir i ha seguit pressionat un rival pacient que aprofitava qualsevol ocasió per perdre temps. El perill gironí ha arribat amb les ocasions d'Olunga, però els seus intents no han acabat en gol. Al 64, l'Espanyol podria haver sentenciat el partit amb un mà a mà entre Baptistao o Bono, però el porter local ha acabat aturant la pilota.

Per part del Girona, Aday ha tingut l'última ocasió però, altre cop, ha vist com Pau López frustrava les esperances de retallar distàncies al marcador.