Girona celebra aquest vespre la Revetlla de Sant Jordi

Les biblioteques han programat diversos actes

Durant el vespre d'avui biblioteques de Girona oferiran propostes literàries i culturals per a tothom amb motiu de la sisena edició del projecte Revetlla de Sant Jordi, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en què col·labora l’Ajuntament de Girona.

Les activitats programades per les biblioteques van des de clubs infantils de lectura oberts a tothom, sessions de recomanacions de llibres per a petits i joves i tertúlies fins a tasts de vins literaris o punxades de recomanacions musicals. Es podrà començar a gaudir de les activitats a partir de les 18.45 h, amb una sessió de recomanacions literàries a la biblioteca Ernest Lluch, i l’últim acte tindrà lloc a la biblioteca Carles Rahola a les 22 h, amb una xerrada on diferents conductors i conductores de clubs de lectura recomanaran títols als assistents.

En l’edició de 2017 van participar 7.500 persones a les 214 activitats programades que van organitzar les biblioteques d’arreu de Catalunya que es van sumar al projecte. Podeu consultar la programació de les biblioteques de Girona aquí.