10.324 persones es van apropar fins la segona Shopping Night de l’Espai Gironès

Representa un increment del 11,3% respecte l'any passat

La II Shopping Night de l’Espai Gironès ha estat un gran èxit segons els organitzadors amb una suma de 10.324 assistents, un 11,3% més que l’edició de l’any passat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, es mostra molt satisfet amb el desenvolupament de la segona edició de la Shopping Night pel ressò ha tingut entre el públic i també per la implicació dels establiments. Més de 60 establiments de l’Espai Gironès van oferir descomptes d’entre el 20 i el 50 per cent  i també es van fer promocions especials. Aquest any la Shoppingg Night, que es va dur a terme divendres 13 d’abril, va estar ambientada en l’època dels anys 90, mentre la primera va ser dels anys vuitanta.  
Amb motiu d’aquest esdeveniment totes les botigues i restaurants de l’Espai van obrir fins a les 23h i es van programar activitats especials per sumar-se a la gran festa del centre gironí.

El centre comercial va organitzar un gran nombre d’activitats a partir de les 18:00h. Núria Sánchez, de Girona, va ser la guanyadora del concurs d’un cap de setmana a Madrid per a dues persones amb entrades per assistir a la festa We Love The 90’s. La condició era anar a l’Espai Gironès vestit dels anys noranta i registrar-se al Punt d’Informació. Un jurat format per un equip intern del centre va decidir el guanyador.   

Al Punt d’Informació es van repartir els típics xumets de la sort dels anys noranta i totes les persones que van assistir a la Shopping Night van poder participar en un divertit concurs a través del Facebook. Va consistir en un Facebook Live, que es va dur a terme en set ocasions, amb regals per als guanyador: un pack cd’s Spice Girls i Backstreet Boys, un pack de la pel·lícula Expediente X i de primera temporada de South Park, un pack de la sèrie Friends, un pack de la sèrie Buffy caza vampiros, un Furby, un Tamagotchi i una Megadrive Retro. Els guanyadors van ser: Cristina Galló de Calonge, Nerea Cano de Llagostera, Mª Carmen Nebot de Girona, Vanessa Fajula d’Olot, Sandra Aguilarte de Cassà de la Selva i Raquel Costa de Girona

A partir de les 20h es va fer una master class de ball a càrrec de Sibiem i, en acabar, una  gran Flashmob al centre. De les 19:30h a les 22:30h, es va comptar amb la presència de personatges arribats directament dels anys noranta, amb la participació d’actors de la companyia La Minúscula, que van interactuar amb el públic. De les 20h a les 23h, hi va haver Djs amb música dels noranta: tres professionals que van punxar música en les zones de restauració, al mig de la galeria i a la primera planta. De les 20h a les 23h, hi va haver un Fotobooth amb ambient dels anys noranta. Els visitants es van poder fer unes divertides fotos amb attrezzo de l’època i es van poder endur un record.