Uns lladres encasten el cotxe contra una botiga de Salt i roben diverses peces de roba

Les càmeres de l'establiment han captat almenys dues persones

  • ACN
    Fotos: ACN
  • L'aparador trencat amb el propietari fora l'establiment. M. Estarriola
    L'aparador trencat amb el propietari fora l'establiment
    Fotos: M. Estarriola

Uns lladres s'han encastat aquesta matinada contra una botiga de Salt (Gironès) i han robat diverses peces de roba de l'interior.

Els fets han tingut lloc pels volts de les dues de la matinada en aquest establiment situat al Passeig dels Països Catalans quan un Seat Ibiza de color groc, ha impactat contra el local i ha trencat la persiana.

La càmera de seguretat del local ha captat almenys dues persones de parla espanyola a l'interior i també la marca del cotxe amb el que han perpetrat el robatori. La Policia Local del municipi ha rebut l'alerta i ha avisat als Mossos d'Esquadra, que han iniciat la recerca per intentar localitzar els autors.

Entre els articles que s'han emportat hi havia samarretes, jaquetes, pantalons i altres complements com polseres o gorres. Els lladres han rebentat el vidre frontal que ha quedat destrossat entre diversos objectes, com maniquins, lleixes o diversos penjadors. El succés ha provocat expectació entre els vianants que es quedaven mirant la botiga, situada en una zona molt concorreguda de Salt.

Durant tot el matí l'establiment ha estat custodiat per l'amo, fins a l'arribada d'un servei de seguretat privat que vigilarà la botiga perquè ningú se salti el precinte policial i pugui entrar a robar els articles que encara hi queden. S'espera que aquest mateix dilluns uns operaris reparin el vidre i en col·loquin un de nou. L'establiment compta amb alarma, però no amb una persiana davant del vidre.