Més de 30 food trucks ompliran el Pla de Salt del 13 al 15 d’abril

Aquesta és l’única fira sectorial que se celebra a Catalunya

La segona edició de la Food Truck Market&Co. de Salt (Gironès) se celebrarà el cap de setmana del 13 al 15 d’abril al Pla de Salt i concentrarà més de 30 food trucks, superant la vintena de la primera edició celebrada l’any passat.

Aquesta és l’única fira sectorial de Catalunya que va néixer amb la voluntat de dinamitzar el sector i de convertir-se en l’esdeveniment de referència per a professionals, programadors culturals i el públic general.

La proposta d’aquest any ofereix una oferta gastronòmica àmplia i variada, i amb propostes internacionals, amb l’objectiu d’apropar un sector en expansió al públic de la demarcació de Girona i a Catalunya.

Un any més, les furgoteques es concentraran entorn a l’Espai Market on també hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l’Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB-La Mirona. En concret hi actuaran, entre d’altres, La Moderna, la Girona Big Band i l’Hora del Joglar durant la jornada de dissabte i, per diumenge, hi haurà un vermut electrònic i l’actuació de To Wit.

La fira, a més, vol esdevenir a través de l’Espai Empresa un referent pels professionals del sector. Una vintena d’empreses participaran el divendres 13 d’abril a la fira sectorial exposant els seus productes i serveis relacionats amb aquest negoci ambulant. I, a més, durant tot el dia es realitzarà una jornada tècnica on s’oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i les persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci.

L’objectiu d’aquesta doble proposta lúdica i professional és convertir Salt en un aparador  territorial per als diferents programadors, públics i privats, d'esdeveniments, festivals, fires i altres.