Tres detinguts per entrar a robar en una casa de Girona

Teníen 18, 22 i 29 anys i eren de nacionalitat marroquina

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 30 de març a Girona, tres homes de 18, 22 i 29 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona (Gironès), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar cap a dos quarts de quatre de la matinada del mateix dia 30 de març al carrer Oviedo de Girona on un home afirmava que tres nois volien entrar al seu pis.

Els agents en arribar a lloc van localitzar tres persones al carrer que fugien corrent i que coincidien amb la descripció que tenien. Els mossos els van aturar i els van identificar. Els policies van comprovar que el bombí de la porta d’un habitatge estava manipulat i van saber que l’inquilí del pis, en sentir soroll a la seva porta d’entrada,  va foragitar els intrusos.

Per aquest motiu tots tres nois van quedar detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar el dia 31 de març a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de la Girona, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.