Desmantellen un cultiu amb 408 plantes de marihuana sota un garatge a Avinyonet de Puigventós

Els Mossos han detingut dos homes

Els mossos van localitzar el dijous passat un habitatge dedicat al cultiu de marihuana a Avinyonet de Puigventós. La policia va tenir coneixement que en un pis d'aquest municipi s'estava registrant un consum molt elevat d'electricitat.

Quan els agents hi van arribar, van veure que tenien la llum punxada i que el pis desprenia una forta olor de marihuana. Una patrulla es va quedar a l'exterior i va veure com de dins en sortien dos homes, un d'ells menor d'edat. Després d'identificar-los, els van detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El registre de l'habitatge es va realitzar l'endemà. A l'interior, hi van localitzar 408 plantes de marihuana, 18 làmpades, onze transformadors, sis extractors, vuit ventiladors, deu focus i quatre filtres.

La droga, que tindria un valor al mercat de més de 50.000 euros, estava amagada en una zona oculta sota del garatge. En aquest espai només s'hi podia accedir per un petit forat que estava camuflat.

El menor d'edat, que van lliurar al seu tutor legal, serà citat properament per la Fiscalia de Menors. L'altre detingut, que té antecedents, va passar a disposició judicial el 19 de març i el jutge en va decretar la llibertat.