Pugen les vendes de cigarretes electròniques

Des de la seva aparició cada cop més usuaris opten per aquesta alternativa

Al llarg de la història, fumar ha estat una de les accions que amb més freqüència ha repetit l'ésser humà en el seu dia a dia. Qui no s'ha sentit atret alguna vegada per una cigarreta, per donar una simple calada d'alleujament?

Aquesta atracció ha acabat convertint-se en molts casos en una addicció perillosa, que té a la nicotina i al tabac industrial com a principals culpables de la causa. Perquè encara que fumar està ben vist per gran part de la societat, la veritat és que els cigars industrials de tota la vida maten anualment a una gran quantitat de persones a tot el món.

Cigars industrials que es poden adquirir a qualsevol estanc, cafeteria o quiosc, i que sens dubte amaguen multitud de perjudicis per a la salut del cos humà. Per això, els experts en medicina recomanen no fumar en general, per prevenir malalties i cuidar la salut al cent per cent. No obstant això, en l'actualitat moltes persones són incapaços de deixar enrere el tabac, perquè porten anys fumant i no poden acabar amb una addicció que els controla en tot moment.

Casos especials, en els quals és tremendament important intervenir per trobar una solució el més aviat possible. Els pegats i les pastilles són alguns dels mètodes més utilitzats per contrarestar l'addicció a la nicotina, però en els últims anys aquests han reduït les seves vendes en favor de la venda de cigars electrònics.

I és que cada vegada més persones prenen la decisió de deixar de fumar a través d'aquesta nova alternativa, que permet seguir fumant però d'una manera molt més sana. Perquè deixar de fumar és un factor important per a la salut que totes les persones han de tenir en compte, sobretot perquè el cigarret electrònic et pot ajudar a deixar de fumar fàcilment.

Avantatges que aporten les cigarretes electròniques

Com ja s'ha comentat anteriorment, en els últims anys s'ha incrementat de forma notable el nombre de persones que utilitzen els cigarrets electrònics per acabar amb el tabac. Una alternativa ràpida i eficaç que permet lluitar contra l'addicció a la nicotina, i que talla d'arrel la dependència típica de moltes persones amb les cigarretes industrials.

Perquè els cigarrets electrònics no contenen els additius del tabac tradicional, ja que aquests es componen d'un dipòsit en el qual s'aboca el líquid escollit (hi ha diversos sabors en funció dels gustos de cada persona) per posteriorment ser vaporitzat. A més, aquests aparells disposen d'una bateria (emmagatzema càrrega suficient com per durar fins a un dia complet), d'un atomitzador (escalfa el líquid i després el converteix en gas) i d'un sensor (activa el cigar quan la persona aspira). Una eina cent per cent professional, que veritablement ajuda a deixar de fumar.

Però, quins avantatges s'amaguen darrere dels cigarrets electrònics? Com indiquen els propis experts en la matèria, els cigarrets electrònics són la millor via per deixar de fumar fàcilment, sense haver d'estar desemborsant grans quantitats de diners contínuament en altres mètodes menys efectius.

Una de les característiques més destacades d'aquest tipus d'eines per a deixar de fumar és el seu baix perjudici en la salut, ja que el líquid que es vaporitza no és cancerigen (a diferència dels components del tabac tradicional). És a dir, ja no solament no perjudica la salut del fumador; sinó que tampoc afecta els coneguts com "fumadors passius" (persones que no fumen però estan al voltant de fumadors habituals).

On comprar cigarretes segures i de qualitat?

A causa de l'increment del nombre de fumadors de cigarrets electrònics en els últims anys, moltes persones han decidit muntar la seva pròpia botiga física o virtual per vendre'ls. Les primeres són més difícils de trobar (els cigarrets electrònics són encara un fenomen en expansió), però les segones cada vegada es deixen veure més per Internet amb pàgines web o botigues en línia especialitzades en el tema.

Perquè qualsevol usuari que vulgui deixar de fumar, pugui navegar des del seu dispositiu mòbil o tauleta i comprar tot el necessari per començar a utilitzar els cigarrets electrònics. A més, a les botigues en línia de cigars electrònics els usuaris poden trobar una àmplia varietat de sabors i tipus de cigars, perquè triïn els que millor s'ajusten a les seves necessitats i gustos.