Macaco i La Pegatina, principals reclams de la primera edició del Festival Coordenades

La cita serà el proper dissabte 16 de juny

La primera edició del Festival Coordenades de La Bisbal d'Empordà tindrà en La Pegatina i Macaco els principals caps de cartell. La cita serà el proper dissabte 16 de juny, i durant dotze hores diferents artistes aniran desfilant pels dos escenaris col·locats a l'esplanada de l'antic camp de futbol de la capital del Baix Empordà. El festival servirà també per donar el tret de sortida a les moltes activitats musicals que acullen les comarques de Girona durant l'estiu, com Cap Roig, Peralada o el Festival Ítaca. A més de La Pegatina i Macaco, també es podrà escoltar altres grups coneguts com Buhos, Ramon Mirabet o Ítaca Band. Les entrades ja s'han posat a la venda a un preu de 26 euros, i els organitzadors esperen arribar a les 10.000 persones de públic.
 
Coordenades pretén ser una cruïlla entre artistes consolidats i bandes emergents, a més de voler donar a conèixer el talent de grups locals. Així, per l'escenari també hi passaran els bisbalencs Medusa Box i el cantautor local Pau Blanc.

A més, també hi haurà una àmplia zona gastronòmica de 1.500 m2, on el públic podrà relaxar-se i gaudir de diferents propostes gastronòmiques basades en els productes locals i de proximitat. També s'habilitarà un espai de descans i una àrea de jocs infantils.