Un Girona efectiu s'emporta tres punts i segueix somniant en Europa

El conjunt gironí ha vençut per 0-2 davant el Villarreal

La lluita per Europa ha vingut per quedar-se. Això és el que ha mostrat el Girona després d'aconseguir una victòria davant el Villarreal a l'Estadi de la Ceràmica per 2-0. L'eficàcia dels de Machín els ha permès avançar-se a la primera part amb un gol de Stuani. A la segona, el Choco Lozano ha fet el seu primer gol amb el conjunt gironí. Els blanc-i-vermells s'emporten tres punts que els permeten retallar distàncies  al Villarreal i situar-se setens a només un punt de places europees.

El Villareal ha començat la primera part instal·lat en camp rival i amb el domini de la pilota. La possessió dels de Calleja, però, no s'ha traduït en ocasions. El Girona, per la seva part, s'ha mantingut a l'espera fins que, en la primera arribada perillosa, s'ha avançat al marcador.

La jugada del gol ha arribat al minut 14, després d'un error de Rodri que ha aprofitat Pere Pons per obrir cap a Borja García. Aquest ha fet una centrada cap a Stuani i, amb un remat de cap, l'uruguaià ha superat Asenjo fent el 0-1. Després del gol, Carles Planes ha patit una lesió muscular i ha hagut de ser substituït per Mojica.

Un Villarreal poc contundent ha seguit buscant el gol i ha tingut un centre de Trigueros que ha atrapat Bono. Finalment, el submarí groc no ha pogut evitar marxar al descans amb desavantatge al marcador.

A la represa, els locals han premut l'accelerador i han posat contra les cordes el Girona. Fornals ha pogut fer l'empat però s'ha topat amb Bono. Poc després, també ho ha intentat Bacca amb un xut que altre cop a aturat el porter visitant. La més clara del Villarreal ha estat al minut 68, quan Soriano ha enviat un xut per l'escaire que Bono ha desviat amb una gran intervenció.

Pablo Machín ha mogut la banqueta i ha fet entrar Aleix Garcia i el Choco Lozano per Pere Pons i Stuani. Amb els canvis, el Girona ha començat a tenir major control del partit davant un Villareal que ha abaixat el ritme.

Al minut 79, una gran combinació entre Portu i el Choco Lozano ha acabat amb un xut a l'escaire des de fora de l'àrea de l'hondureny. Asenjo no ha pogut evitar que Lozano s'estrenés amb el Girona fent el segon gol blanc-i-vermell.