Mor un conductor atropellat a l'A-2 a Fornells de la Selva en un accident amb diversos vehicles implicats

En el sinistre també han resultat ferides dues persones més

Un conductor ha mort atropellat aquest dijous al matí en baixar del cotxe després d'un accident en el qual s'han vist implicats diversos vehicles a l'A-2, a l'altura de Fornells de la Selva (Gironès). El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 709 en sentit Barcelona i els equips d'emergències han rebut l'avís a les 5.43 hores. En aquest punt, per causes que s'estan investigant, s'ha produït un accident amb tres vehicles implicats.

Arran d'aquesta topada ha sortit del vehicle un dels conductors, que ha estat mortalment atropellat. A causa de l'impacte també han resultat ferides dues dones i un home ha estat atès 'in situ'. Una d'elles és la conductora d'un dels turismes implicats, que ha estat evacuada a l'Hospital Josep Trueta en ambulància en estat greu, i l'altra afectada ha resultat ferida de poca gravetat i ha estat traslladada a l'hospital Santa Caterina.

Fins al lloc s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i 11 patrulles dels Mossos d'Esquadra. Pel que fa a l'afectació viària, l'A-2 ha estat tallada en direcció Barcelona fins a tres quarts de deu del matí. Fins llavors, els vehicles s'han desviat per la via de servei.