El Girona se situa a les portes d'Europa

Victòria dels blanc-i-vermells per 1-0 davant el Celta

Els homes de Pablo Machín s'han plantat avui a les portes de les posicions europees després de vèncer al Celta amb un solitari gol de pissarra que ha rematat Portu en els inicis de la primera part. El Girona s'ha mostrat intens i amb les línies juntes, molt diferent de la imatge que va presentar la jornada passada davant el FC Barcelona.

El fred i la tímida neu no ha espantat a els seguidors gironins que s'han apropat fins a Montilivi en una hora intempestiva (21:30h) però que s'han vist recompensats amb un match vibrant.

La primera ocasió i que ja ha fet endevinar que es tractaria d'un partit intens, ha arribat al minut 4 quan Stuani i Pere Pons han trenat una jugada que ha rebut resposta per part de Maxi Gómez xutant des de fora l'àrea que Bono ha allunyat com millor ha pogut.

El primer gol ha arribat poc després de la mà de Portu quan en una jugada assajada de córner ha arribat la pilota fins al punt de penal perquè el davanter del Girona rematés al fons de la xarxa.

Els visitants han mantingut el seu estil malgrat el gol encaixat i mitjançant Emre Mor ha posat l'ai al cor dels gironins filtrant una passada per Maxi que ha fet lluir Juanpe estirant-se i salvant l'empat.

En la segona meitat el Celta ha començat dominant i, novament, Emre Mor s'ha convertit en el malson dels locals, arrencant a córrer i fent patir la defensa. Aspas i Maxi també es mantenien actius però sense gaudir de clares ocasions.

Afortunadament, els homes de Machín es trobaven ben situats damunt el terreny de joc i sortien al contraatac amb gran efectivitat, amb un Portu endollat que feia tremolar les cames dels defenses celtes.

La intensitat no ha baixat en tot el partit i a cada jugada ambdós equips hi anaven a totes. Aquest fet, combinat amb la velocitat del joc, ha fet que es poguessin veure moltes errades, però que facilitava l'arribada a les àrees amb molta freqüència.

Finalment el Girona ha resistit les envestides dels rivals visitants i s'ha quedat a tocar les places europees. Macarà veure si el gironins són capaços de mantenir aquest nivell fins al final de la temporada.