La Universitat de Girona suspèn l'activitat acadèmica de demà per l'episodi de nevades

El centre justifica la decisió perquè un 65% dels estudiants no són del Gironès

La Universitat de Girona (UdG) ha decidit suspendre aquest dimecres l'activitat acadèmica en previsió dels efectes de l'episodi de nevades de les pròximes hores. La decisió l'han justificat per les dificultats de mobilitat que es preveuen arreu del país i també per les recomanacions de Protecció Civil.

Un 65% dels alumnes de la universitat gironina són de fora del Gironès. La decisió afecta l'activitat acadèmica però facultats i altres espais han d'estar oberts, sempre que el personal administratiu pugui arribar al seu lloc de feina.

Centres adscrits a la UdG com l'Escola Universitària de Salut i l'Esport (EUSES) tampoc faran classe aquest dimecres. També s'ha decidit posposar de l'agenda actes com la presentació de la col·laboració de la Universitat de Girona amb l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI). La cancel·lació de les classes s'ha donat a conèixer a través de publicacions a les xarxes socials i pel correu intern de la universitat. La UdG esperarà a veure les afectacions de les nevades previstes per decidir si també suspèn l'activitat acadèmica el dijous.