Tres detinguts per robar peces de roba per valor de 554 euros en diverses botigues de Girona

Els agents van enxampar els lladres el mateix dia, poc després de cometre els furts

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts dues dones, Angela F.R. de 25 anys, i Concepción G.N. de 45 anys, i un home, Jose H.A. de 49 anys, per robar peces de roba de diverses botigues de la ciutat per un valor total de 554,06 euros. Els fets es remunten al migdia del dia 20 de febrer quan uns agents que feien tasques de seguretat de paisà van veure una de les dones caminant amb dues bosses de plàstic plenes de roba. Els efectius es van identificar com a policies i li van demanar que ensenyés el contingut de les bosses. Aleshores, va reconèixer que l'havia robat. En total, duia peces de dos comerços per valor de 151,93 euros i 129,75 euros, respectivament. Els mateixos agents van localitzar al cap de pocs minuts una altra de les detingues, amb diverses peces de roba sota els braços i que s'amagava en una camí. Es van identificar com a policies i la dona va confessar que havia robat els objectes d'una botiga. Les peces tenien un valor de 142,45 euros i tenien la part on es col·loca l'alarma danyada.
 
La darrera detenció es va fer arran de l'alerta rebuda a la Central de Comandament del cos. Els agents van rebre d'avís d'un robatori en una altra botiga i els van facilitar la descripció. Aleshores, passava un autobús i els agents van veure un home que corresponia amb les dades facilitades.

Per enxampar-lo, es van dirigir a la següent parada i van accedir al vehicle. Un cop dins, es van identificar com a policies i li van demanar a l'home que sortís per comprovar les bosses que duia. En total, portava peces de roba amb les alarmes posades per valor de 129,93 euros. En aquest cas, l'home també va reconèixer que les havia robat.

A tots tres se'ls va detenir com a presumptes autors de diversos delictes lleus de furt.