L'Espai Gironès ofereix sessions de cinema ideades per a famílies amb nadons

També s'han programat matinals a les 12 del migdia

Sessions de cinema ideades per a famílies amb nadons de fins a tres anys, és la proposta que es posarà en marxa a l’Espai Gironès . Les sessions es duran a terme als Odeón Multicines  un dimarts al mes, el 27 de febrer i el 20 de març,  a les 11h.  El preu de l’entrada serà de dos euros  i per cada nadó podran assistir-hi un màxim de dos adults. La pel·lícula que es projectarà s’escollirà abans, per votació, a través del Facebook de l’Espai Gironès . A més, la sala estarà ambientada per acollir nadons, amb més llum i més càlida.

Per altra banda,  el diumenge 25 de febrer i el 25 de març, a les 12h, es duran a terme matinals de cinema al Centre Comercial. En aquest cas les pel·lícules que es projectaran  als Odeón Multicines seran les que estiguin en cartellera . A més, els socis de l’Espai Petits Kids Club podran obtenir, presentant el carnet, quatre entrades al preu de tres sempre i quan es tracti de dos adults i dos menors.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en la voluntat de l’Espai Gironès d’anar oferint nous serveis als visitants. En aquest cas la idea també és acostar el cinema a les famílies amb propostes adaptades a les seves necessitats.