Detingut per robar més de 1.000 metres de cable de telèfon a Torroella de Montgrí

El material està valorat amb més de 18.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys i veí de Badalona (Barcelonès) acusat de robar més de 1.000 metres de cable telefònic, en una zona de masos de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).
 
El valor del material és de 18.000 euros i segons explica la policia, el lladre va actuar en dues ocasions. La primera va ser la matinada del passat 23 d'octubre, quan l'home va emportar-se 425 metres de cable telefònic, valorats en uns 7.000 euros. La segona actuació va tenir lloc el 22 de gener a la mateixa zona i fent servir el mateix procediment. Aquest cop però, es va emportar 660 metres de material, valorats en 11.000 euros. Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra es van posar a investigar i el passat 1 de febrer van aconseguir detenir el sospitós a Badalona.
 
A l'home, de nacionalitat romanesa i a qui ja li consten diversos antecedents per fets similars, el va capturar la Unitat d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona. Un cop arrestat, el sospitós va passar a disposició del jutge de guàrdia de Badalona, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. Els Mossos no descarten que es puguin produir més detencions relacionades amb el cas.