Detenen a la Jonquera un conductor amb més de 5 quilos de marihuana amagats a dins de dues maletes

Es tracta d'un noi de 25 anys i nacionalitat italiana que duia la droga al maleter

La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 25 anys i nacionalitat italiana per portar 5,130 quilos de marihuana al maleter. Va passar el 29 de gener a les dotze del migdia en un control al punt quilomètric 6,5 de l'AP-7, a l'alçada de la Jonquera (Alt Empordà)en direcció a França.
 
Al vehicle només hi anava el conductor. Durant el registre, els agents van registrar el maleter i hi van trobar dues maletes. Al seu interior, hi havia amagats dos paquets grisos, envasats al buit, que contenien la droga. Per tot plegat, la policia va detenir el noi per un delicte contra la salut pública i, juntament amb el material comissat, va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres.
 
Aquell mateix 29 de gener, a quarts de set de la matinada, la mateixa unitat de la Guàrdia Civil va aturar un vehicle amb matrícula francesa a l'N-II, al seu pas per la Jonquera (Alt Empordà) i en direcció a França. Hi anaven dos persones. Durant el registre del vehicle, la policia va descobrir una bossa amb 470 grams de marihuana amagada en el forat de la roda de recanvi. Tot seguit, els agents van detenir-los a tots dos per un delicte contra la salut pública. Es tracta de dos nois, S.R. i T.C. de 27 anys i nacionalitat francesa.