Tres detinguts per robar a la deixalleria de Sarrià de Ter

Es van endur objectes com un telescopi, una calculadora o una mini moto

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 29 de gener a Girona, tres homes, de 19, 23 i 36 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Salt (Gironès), com a presumptes autors d’un robatori amb força.

La matinada del 29 de gener dues patrulles de la comissaria de Girona, una d’uniformada i una en servei de paisà, mentre feien tasques de seguretat ciutadana van observar tres persones vestides de fosc i ocultades sota una caputxa, que caminaven amb actitud vigilant per la zona del polígon de Sarrià de Ter. 

Els agents van veure com s’introduïen dins un turisme i marxaven del polígon direcció Girona. Els mossos els van aturar a l’avinguda Josep Tarradellas i en van identificar i escorcollar els tres homes i el vehicle.

En l’escorcoll del turisme es va localitzar material habitualment utilitzat per cometre robatoris amb força, tals com una palanca, guants i tornavisos. També se’ls va localitzar una pantalla d’ordinador, un telescopi, un joc de bombetes, un kit de reparació de punxades, una calculadora i una mini moto (poket bike).

Es va comprovar que aquests objectes els acabaven de sostreure de l’interior de la deixalleria de Sarrià de Ter. Per accedir-hi, van saltar la tanca perimetral i van forçar la porta De fet, un dels joves encara portava a la butxaca del pantaló el cadenat trencat de la porta.

Els detinguts seran citats properament per tal de declarar davant l’autoritat judicial competent.