Tres joves agredeixen amb un cúter una vigilant de seguretat a l'estació de tren de Girona i escapen

La víctima pateix ferides superficials i havia sorprès els nois mentre robaven

Una vigilant de seguretat de l'estació de tren de Girona es troba ferida lleu després que tres joves l'agredissin amb un cúter aquest dissabte. Els fets van passar a quarts d'una del migdia a la zona de vies, quan la vigilant va sorprendre els nois mentre cometien un furt, i aquests van reaccionar atacant-la amb un cúter.

Els agressors van aconseguir fugir en tren que anava en direcció a Figueres.

Malgrat que la policia va registrar el comboi a l'estació de Flaçà (Gironès) no van aconseguir localitzar-los. La dona es troba fora de perill, però té diverses ferides superficials a la zona de l'estómac com a conseqüència de l'atac. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació.

Els fets

L'agressió va tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts d'una del migdia. Els tres nois, que tenen entre 30 i 35 anys, acabaven de fer un furt. Els lladres es trobaven a dins l'estació de Renfe de Girona i, quan pujaven per les escales que donen accés a l'andana, la vigilant de seguretat va intentar aturar-los.

Va ser aleshores quan un dels nois va agredir-la amb un cúter a la zona de la panxa. Segons la descripció que en va fer la víctima, es tractava d'un jove prim i baix, amb una mica de barba i que vestia roba fosca (pantalons i jaqueta amb caputxa).

Després de ferir la vigilant, el grup va continuar amunt cap a l'andana i hauria pujat en un tren Mitja Distància en direcció a Figueres. Els Mossos d'Esquadra es van posar en contacte amb l'administrador d'infraestructures Adif (titular de la via i les estacions) i li van demanar que, quan el tren s'aturés a Flaçà, les portes del comboi no s'obrissin perquè els agents poguessin buscar els agressors.

Aconsegueixen fugir

Tot i que la policia va registrar el comboi, però, el grup va aconseguir fugir. Els Mossos creuen que van aconseguir obrir les portes del tren i escapolir-se abans els agents no registressin els vagons del Mitja Distància.

Arran de l'agressió, el SEM es va desplaçar fins a l'estació de Girona per atendre la vigilant de seguretat. La dona, però, sortosament només havia patit ferides lleus –de caràcter superficial- a la zona de l'estómac.

Els Mossos d'Esquadra, que ja han recollit la denúncia de la víctima, investiguen ara els fets. Entre d'altres, els agents visionaran el contingut de les càmeres de vigilància que hi ha a l'estació de Renfe per veure si poden identificar el grup de joves i detenir-los pel furt i l'agressió.