Empat sense gols del Girona FC davant el Màlaga

El conjunt gironí s’emporta un punt que el situa novè en la classificació

El Girona FC ha empatat contra el Màlaga CF a la Rosaleda en un partit sense gols (0-0). Els de Machín no han sabut aprofitar la superioritat numèrica dels últims minuts i sumen un punt contra un rival directe que els situa novens a la classificació.

Pablo Machín ha introduït tres novetats a l’onze titular. A l’eix central de la defensa ha tornat Muniesa després de la lesió substituint el sancionat Juanpe. Pablo Maffeo ha recuperat el carril dret en detriment d’Aday, que s’ha perdut el partit per sanció, i Stuani, ja recuperat, ha estat l’escollit com a referència en atac.

La primera part ha estat del Màlaga, que ha tingut el domini però no ha creat excessiu perill. Ho ha intentat Keko, que ha enviat un xut fora. L’ocasió més clara ha arribat a la mitja hora de partit, quan Keko ha rematat a boca de canó però Bono ha aturat amb una gran intervenció.

El Girona s’ha mostrat absent en la primera part. Els blanc-i-vermells no han sabut portar la iniciativa en cap moment i no han tingut cap arribada clara a l’àrea rival.

A la represa, el Girona ha tingut més protagonisme. Ha pogut fer el primer Àlex Granell amb un xut directe de falta que ha atrapat Roberto Jiménez al límit de la línia de gol.  També ho han intentat Bernardo i Stuani amb remats que han marxat fora.

Al minut 77, l’expulsió de Chory Castro per doble tarjeta groga ha deixat el conjunt gironí amb superioritat numèrica. Els de Machín han fet un pass endavant buscant el gol però no han pogut materialitzar les arribades.

El tècnic del Girona mogut la banqueta i ha fet entrar Olunga i Douglas Luiz per Portu i Granell. Al tram final, el Màlaga ha tingut una última arribada perillosa que finalment ha acabat en res.