Àlex Granell ja suma 93.360.minuts a la campanya solidària de l'Espai Gironès

S'ha superat la xifra de l'any passat de 75.530 minuts

El capità del Girona FC Àlex Granell, un dels padrins de la campanya solidària d’aquest Nadal d’Espai Gironès, l’Espai del Temps, ha ajudat a embolicar joguines i roba aquesta tarda, a les instal·lacions del Centre Comercial, al costat dels voluntaris que s’hi han apuntat. Avui, el carter reial els portarà al centre Educatiu Montilivi de Girona, i al Casal dels Infants i a La Casita de Salt. La campanya, que ja suma 93.360 minuts de voluntariat, supera la xifra de 75.530 minuts que es va aconseguir sumar durant la primera edició que es va dur a terme l’any passat, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. La campanya  va posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris l’1 de desembre i es tancarà demà.

Des d’Espai Gironès estan molt satisfets amb la resposta que han tingut fins al moment les activitats que s’han dut a terme en el marc de la iniciativa.

El Centre Comercial destaca la bona acollida que han tingut els espectacles gratuïts de caràcter solidari per fer reflexionar als més petits que la companyia de teatre La Minúscula ha dut a terme els dissabtes del passat mes de desembre a les instal·lacions del Centre Comercial i que han aplegat un nombrós públic. També va ser un èxit la preestrena solidària de la pel·lícula infantil Jumanji2 als Odeon Multicines Girona que va aplegar  un centenar d’infants. Aquest nombre s’ha convertit en un centenar de regals que el carter reial entregarà avui.