La campanya solidària d’Espai Gironès ja suma nou rècord amb 80.000 minuts de voluntariat

Es manté fins el 5 de gener

La campanya solidària d’aquest Nadal d’Espai Gironès, l’Espai del Temps, ha recaptat fins al moment 80.061 minuts de voluntariat superant així la xifra de 75.530 minuts que es va aconseguir sumar durant la primera edició que es va dur a terme l’any passat, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. Els responsables del Centre Comercial s’han marcat aquest any com a objectiu arribar als 100.000 minuts de voluntariat i s’espera assolir aquest nombre durant els propers dies. La campanya  va posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris l’1 de desembre i es tancarà el 5 de gener.

Des d’Espai Gironès estan molt satisfets amb la resposta que han tingut fins al moment les activitats que s’han dut a terme en el marc de la iniciativa i conviden a participar-hi els dies que queden de campanya,  en especial  a les activitats que es proposen des d’Apnae, la Fundació Catalunya La Pedrera de Figueres, la Residència Nostra Llar i  la Fundació Les Vetes de Salt, i Terra Viva d’Olot.

Per altra banda, els dies 2 i 3 de gener, de les 17h a 20h, a les instal·lacions del Centre Comercial es podran embolicar joguines i roba; i el proper 4 de gener el carter reial portarà al centre Educatiu Montilivi de Girona, i al Casal dels Infants i a La Casita de Salt.

El Centre Comercial destaca la bona acollida que han tingut els espectacles gratuïts de caràcter solidari per fer reflexionar als més petits que la companyia de teatre La Minúscula ha dut a terme , fins al moment, els dissabtes d’aquest mes de desembre a les instal·lacions del Centre Comercial i que han aplegat un nombrós públic. Aquest dissabte 30 de desembre , a les 18h, es durà a terme el darrer espectacle.  També va ser un èxit la preestrena solidària de la pel·lícula infantil Jumanji2 als Odeon Multicines Girona que va aplegar  un centenar d’infants. Aquest nombre s’ha convertit en un centenar de regals que el carter reial entregarà el proper 4 de gener al Casal dels Infants i La Casita de Salt i també al Centre Educatiu Montilivi de Girona.