El Girona FC acomiada un any històric amb una derrota contra l'Eibar

El conjunt gironí no ha sabut portar la iniciativa en cap moment i ha encaixat quatre gols

El Girona FC ha caigut derrotat contra l'Eibar per 4-1. Els locals han aconseguit dos gols d'Inui i Charles en els primers deu minuts. Al minut 25, David Timor ha fet el gol dels visitants i, a la segona part, Inui ha fet el tercer i Jordan el quart. El conjunt gironí acomiada l'any de l'ascens amb una dura derrota i se situa provisionalment desè a la classificació.

L'alineació escollida per Pablo Machín ha comptat amb novetats respecte a l'últim partit contra el Getafe. A la defensa, ha tornat a la titularitat Bernardo en el lloc de David Timor. Aquest, però, ha ocupat la posició d'Àlex Granell, que es perd aquest partit per sanció al mig del camp.

L'inici del partit no ha pogut ser pitjor pels blanc-i-vermells, avui de groc. En només 10 minuts, un intens Eibar a fet dos gols que han deixat els visitants enfonsats. El primer ha estat quan no havia transcorregut ni un minut, després d'un servei de banda. Un error defensiu del Girona ha fet que la pilota arribés a Inui, qui ha superat Bernardo i ha obert el marcador pels locals.

El segon del conjunt armer, al minut 9, ha arribat després que una passada de taló d'Inui arribés a Cote. Aquest ha centrat cap a Charles, que, amb un remat de cap, aconseguia el segon gol dels de Mendilibar.

Els dos gols han bloquejat el Girona, que gairebé no ha tingut la pilota i ha generat poc perill en els primers vint minuts. Al minut 25, però, ha arribat el primer gol pels gironins que ha servit per aixecar els ànims. Ha estat David Timor qui, amb un espectacular xut de falta per l'escaire, ha superat Dmitrovic i ha fet el 2-1.

Als últims minuts de la primera part, Stuani podria haver fet el gol de l'empat després d'un remat de teló, però la defensa dels locals ha desviat la pilota.

A l'inici de la segona part hi ha hagut equilibri entre els dos conjunts però al minut 54, l'Eibar ha fet el tercer. Ha estat després d'un xut de Kike Garcia que ha refusat Bono, però la pilota ha caigut als peus d'Inui, qui l'ha empès per fer el tercer dels locals .

Després del gol, Pablo Machín ha volgut sacsejar l'equip i ha fet un doble canvi, ha entrat Aday i Kayode per Pablo Maffeo i Borja Garcia. Davant la dificultat per crear perill, el Girona ho ha tornat a intentar amb un xut de falta de David Timor que ha marxat alt. Al 71, ha entrat Douglas Luiz i s'ha retirat del terreny de joc Portu.

Per part de l'Eibar, Rubén Peña ha tingut un remat que ha marxat fregant el pal. També ho ha intentat Charles, però ha atrapat Bono. Al minut 91, Jordan ha fet el quart després d'una assistència de Peña. El gol ha acabat d'enfonsar un Girona que no ha sabut portar la iniciativa en cap moment del partit.