Un camió perd una bala de palla i impacta contra un turisme, causant un ferit a la C-66 a Girona

Un segon cotxe ha impactat contra el primer sense causar més ferits

Una persona ha resultat ferida menys greu en un accident de trànsit a la C-66 a l'alçada del quilòmetre 32 dins el terme municipal de Girona, prop de Campdorà. Els fets han tingut lloc a les vuit i deu del matí quan, per causes que encara es desconeixen, un camió ha perdut una bala de palla que transportava i aquesta ha impactat contra un turisme que circulava tot darrera. Posteriorment, un segon cotxe ha xocat contra el primer.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat al conductor a l'Hospital Josep Trueta de Girona. També s'han activat dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i sis dels Bombers de la Generalitat, que han treballat per a retirar la bala de palla a un dels laterals de la via.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), no ha estat necessari tallar la via ni donar pas alternatiu, per la qual cosa l'afectació viària ha estat mínima. Els vehicles s'han retirat completament a un quart d'onze del matí.