Detingudes dues persones per robar en quatre supermercats de Girona

S'havien endut productes per valor de 491 euros

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts, dia 5 de desembre, Marinel I., de 18 anys, i Dan Stefan B., de 28 anys, ambdós veïns de Tordera, com a presumptes autors de diversos furts. També per aquests fets es va identificar, en qualitat d’investigada, una dona de 26 anys que els acompanyava.

Les detencions es van produir quan dos agents de la Policia Municipal de Girona, que feien tasques de vigilància per l’operatiu de Nadal, van observar un home es treia diversos productes de supermercat de sota la roba i els introduïa a l’habitacle d’un vehicle estacionat al carrer de Sant Antoni Maria Claret.

En observar això, els agents es van atansar cap a l’home i li van preguntar sobre tot allò que acabava de treure de sota el jersei. L’home no va donar cap resposta coherent, per la qual cosa els policies el van identificar. A l’interior del cotxe hi havia un altre home i una dona que també van ser identificats.

En sospitar que es podria tractar d’un grup que es dediqués a furtar en establiments comercials, els agents van escorcollar el vehicle. Fruit de l’escorcoll van trobar que el maleter era ple de diferents productes amuntegats, sense que cap de les tres persones sospitoses aportés cap factura. Tot seguit els van escorcollar i van esbrinar que, sota la seva roba, els dos homes duien posats del revés banyadors de dona que els servien per amagar els productes que suposadament furtaven de supermercats. Així mateix la noia duia una bossa de mà folrada preparada amb folre d’alumini per evitar la detecció d’alarmes.

Davant les sospites que tot el material que duien a l’habitacle i el maleter del vehicle fos furtat, els agents van detenir els dos homes i van considerar com investigada la dona.

Gestions policials posteriors van determinar que els productes recuperats, valorats en 491 euros, pertanyien a quatre supermercats de la ciutat, situats a l’Eixample i a la zona de Mas Gri. Es dóna el cas que els dos detinguts tenen antecedents per fets similars.