Reprenen la recerca del submarinista desaparegut a la zona de Punta Falconera de Roses

El dispositiu es va iniciar ahir

Salvament Marítim i els Bombers han reprès aquest divendres la recerca del submarinista desaparegut dijous a la zona de Punta Falconera, Roses (Alt Empordà). Les tasques s'han iniciat a primera hora del matí i s'han centrat a la zona on es va localitzar l'embarcació en la qual presumptament anava abans de desaparèixer i on van trobar una noia.

Salvament lidera l'actuació, en la qual participa també un vehicle lleuger dels Bombers i un equip subaquàtic del GRAE amb una llanxa. L'avís el van rebre dijous pels vols de les dues del migdia quan Salvament Marítim va veure una zodiac que semblava a la deriva. En acostar-s'hi, va veure que hi havia una noia i la van rescatar.

Segons els Bombers, la noia hauria sortit a navegar amb el seu germà, que tenia intenció de fer pesca submarina però el noi no hi era. Ambdós són de nacionalitat estrangera. Fins al lloc s'hi va desplaçar el vaixell Salvamar Castor, l'helicòpter Helimer 218, submarinistes dels Bombers i de la Guàrdia Civil. També hi van participar efectius dels Mossos.