Unes 150 persones protesten contra la presència de Sáenz de Santamaría a S'Agaró

Els Mossos d'Esquadra munten un cordó policial per evitar s'apropin a la XXII Trobada d'Economia

Unes 150 persones s'han concentrat per rebutjar la presència de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, a S'Agaró (Baix Empordà). La vicepresidenta inaugura la XXII Trobada d'Economia de S'Agaró, unes jornades que se celebren aquest divendres i dissabte i que comptaran, també, amb la presència del ministre d'Economia, Luis de Guindos, l'exconseller d'Empresa, Santi Vila, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

El candidat de la CUP per les comarques gironines i alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha explicat que protesten contra la presència dels responsables de la intervenció de l'autogovern de Catalunya i de la convocatòria d'unes eleccions "il·legítimes".

Els manifestants han portat pancartes on s'hi podia llegir 'Soraya, go home' o 'Llibertat presos polítics' i han cridat proclames com "Santi Vila, unionista" o "Aquí desobeïm el 155". Els Mossos d'Esquadra han muntat un cordó policial per impedir que els manifestants s'apropin a l'hotel on se celebren les jornades.