Dos morts en un accident de trànsit a la N-260 a Maià de Montcal

Les victimes eren una parella d'edat avançada que han topat contra un autobús

Les dues víctimes mortals són veïnes de Castellterçol (Vallès Oriental). Segons han informat els Mossos d'Esquadra, es tracta de Jaume B. S., de 67 anys, i Enriqueta M. C., de 68 anys. El sinistre s'ha produït pels volts de dos quarts de set de la tarda al quilòmetre 60,4 de la N-260 i s'hi han vist implicats tres vehicles, dos turismes de matrícula espanyola i un autobús de línia que no transportava passatgers. El conductor de l'autobús i els dos ocupants d'un dels turismes han resultat il·lesos.

Per causes que a hores d'ara s'investiguen, primer s'hauria produït un fregament entre els dos turismes i després el turisme en què viatjaven les dues víctimes mortals ha col·lidit frontalment amb l'autobús. El turisme en el qual viatjaven les víctimes mortals circulava en sentit Figueres i els altres dos vehicles, en sentit Olot. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre obliga a tallar la N-260 des de les set de la tarda i es desvia el trànsit a través d'una pista forestal.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat 5 patrulles de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit i de l'Àrea Bàsica Policial de la Garrotxa, 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat (que han fet tasques d'excarceració i de neteja de la calçada), efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (també un helicòpter), grues i personal del servei de manteniment de carreteres.