Un Girona atrevit empata contra la Real Sociedad

William José ha avançat els visitant i un gol de Stuani ha igualat el marcador

El Girona FC ha empatat en un partit disputat davant la Real Sociedad. Un gol de William José a la primera part ha avançat els visitants i, a la segona, Cristian Stuani ha igualat el marcador. Els de Machín encadenen cuatre jornades sense perdre i se situen amb 16 punts a la classificació.


Pablo Machín ha escollit un onze molt similar al que tan bon resultat li ha donat als últims partits. Només ha fet dos canvis, i un d'ells obligat per la lesió de Pere Pons.David Timor ha entrat pel gironí al centre del camp i, al carril esquerre, avui l'escollit ha estat Mojica, en detriment d'Aday.


A l'inici del matx, el Girona ha sortit amb ganes de portar la iniciativa i ha tingut una arribada de Portu que Rulli ha enviat a còrner. Per part de la Real Sociedad la primera acció amb perill ha acabat en gol. Ha estat al minut 8, després d'una combinació entre Oyarzabal i William José. El davanter ha regatejat Bernardo i, amb el seu xut, ha superat Bono per obrir així el marcador. 

Després del gol, ni els blanc-i-vermells ni els blanc-i-blaus han generat gaire perill. Una de les poques ocasions dels de Machín ha estat un xut d'Àlex Granell que ha marxat per damunt la porteria. Els ''txuriurdin'' només han tingut una remat d'Oyarzabal que ha atrapat Bono. Als últims minuts de la primera part, Maffeo podria haver empatat el partit però Rulli ha atrapat el seu xut.


A la represa, el conjunt gironí ha sortit amb ganes de crear perill i ha tingut arribades de Borja Garcia, Mojica i Portu, fins que al 56 ha arribat el gol. Portu, després d'una bona jugada a l'àrea, ha enviat un centre cap a Stuani i el davanter, amb un remat de cap, ha empatat el partit.


Els d'Eusebio podrien haver fet el segon després de dos remats de Januzaj que ha aturat Bono. Als últims minuts els dos conjunts han pressionat però res a impedit el repartiment de punts.