Detinguts tres joves per robar telèfons mòbils durant les Fires de Sant Narcís

Els agents van enxampar alguns dels nois dies després

La Policia Municipal de Girona ha detingut tres joves d'entre 21 i 29 anys per robar telèfons mòbils durant les Fires de Sant Narcís. Els agents van enxampar el primer la matinada del 29 d'octubre durant un servei de vigilància de les festes. La policia va veure com dos nois remenaven per unes bardisses a la zona del parc de la Devesa. Després d'identificar-los, un d'ells va reaccionar amb una actitud agressiva i els agents el van detenir. Entre els matolls, van localitzar una bossa de plàstic amb tres aparells de telefonia sobre el quals no constava cap denúncia. La policia va poder identificar-ne els propietaris uns dies més tard i va tornar a detenir el jove implicat com a presumpte autor de tres delictes de furt. També van emetre una ordre de recerca sobre l'altre sospitós, que va ser detingut el 13 de novembre.
 
La policia va detenir el tercer noi dies després de la celebració. Els fets havien tingut lloc durant les fires quan uns joves van atracar dos menors i els van robar els telèfons. Dies més tard, les víctimes es van trobar casualment amb els atracadors i ho van comunicar al cos. Tot i la recerca, no se'ls va poder localitzar.

Finalment, el 15 de novembre, uns agents de paisà van reconèixer un dels presumptes implicats i el van detenir. El jove, de 22 anys i veí de Santa Coloma de Farners (Selva), compta amb nombrosos antecedents per fets similars. La policia el va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra, que continuaran amb les investigacions per intentar trobar a la resta d'atracadors.