Troben un excursionista mort al Gra de Fajol, a Setcases

L'home té 43 anys i és veí de Ripollet

Els Bombers han localitzat aquesta matinada el cos sense vida d'un excursionista a la zona del Gra de Fajol, a Setcases (Ripollès). L'home, de 43 anys, va sortir sol aquest divendres al matí per anar a aquesta muntanya propera a Vallter. A les nou del vespre, en veure que no tornava, la família va donar l'avís a Bombers. Finalment a les tres d'aquesta matinada els GRAE han localitzat el cos de l'excursionista, veí de Ripollet (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esbrinar les causes, malgrat que, segons les primeres valoracions, tot apunta que ha estat mort accidental i que s'hauria precipitat.
 
En la recerca han estat treballant efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat amb 4 dotacions, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com també es van activar Bombers Francesos per si l’home havia anat a la banda francesa.

Aquest matí s'ha fet l'operatiu per rescatar el cadàver de la zona amb efectius de la Unitat d’Intervenció en Muntanya i els tràmits judicials per realitzar l’aixecament del cos.