Detinguts tres homes per intentar estafar l'amo d'un bar de Palamós amb bitllets falsos

Els acusats pretenien comprar l'establiment

Intent d'estafa a un empresari de Palamós. El passat dilluns 6 de novembre tres homes, de nacionalitat nigeriana i camerunesa, van quedar amb el propietari d'un bar, a fi de comprar l'establiment. A l'hora de pagar i tancar el negoci, l'amo no va refiar-se de la forma de pagament que li oferien els tres compradors, i és que pretenien liquidar el cost de l'operació en metàl·lic. De fet, van mostrar-li un feix de bitllets de 100 euros, però amb una particularitat: tots els diners tenien una banda de color negra al costat, que els estafadors asseguraven que desapareixia amb un producte químic.

Per guanyar-se la confiança de l'amo del bar van fer-li una demostració i van animar-lo a anar a un banc a comprovar que es tractava d'un bitllet vertader. El propietari però, lluny d'accedir a tancar el negoci i fer el què li demanaven, va trucar a la policia davant les sospites que tenia. Aleshores, els tres homes van decidir marxar en direcció Sant Feliu de Guíxols.

A l'alçada de Santa Cristina d'Aro una patrulla dels Mossos, alertada dels fets, va aturar-los. En l'escorcoll posterior del vehicle els agents van trobar 240 fotocòpies de bitllets de 100 euros amb el mateix número de sèrie, a més de diversos productes químics, guants i draps.

Davant les evidències, els agents van detenir els tres homes, dos dels quals tenen antecedents, i els va posar a disposició del jutge, que en va decretar la llibertat amb la citació de presentar-se en el jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.