El Girona confirma davant el Llevant el seu estat de gràcia

Els gols de Borja Garcia i Stuani donen la tercera victòrica consecutiva al conjunt gironí

El Girona FC ha reafirmat el seu estat de gràcia a l'Estadi Ciutat de València amb una victòria davant el Levante UD. Un espectacular gol de Borja Garcia ha avançat el conjunt gironí. Stuani ha estat l'executor del segon dels visitants i els locals han fet un gol a l'afegit que només ha servit per posar emoció als últims minuts. Els de Machín s'emporten tres punts d'or i encadenen tres victòries consecutives a la màxima categoria.

Quan les coses funciones, és millor no tocar-les. Per això, Pablo Machín ha optat per repetir l'onze que va aconseguir el triomf davant del Real Madrid amb Bounou a la porteria; JuanpeBernardo Espinosa i Marc Muniesa a la defensa; Pablo Maffeo i Aday de carrilers; Àlex Granell, Pere PonsPortu i Borja Garcia al centre del camp i Stuani com a referent en atac.

Els blanc-i-vermells, avui de groc, han sortit amb ganes de portar la iniciativa. Un xut de Granell fregant el pal i un remat de Stuani desviat pel porter local podrien haver obert el marcador. Al minut 13 una jugada polèmica podria haver condicionat el partit. Chema ha enderrocat Portu a la frontal de l'àrea i el Girona ha reclamat una falta que suposaria la segona targeta pel jugador ''granota'' i l'expulsió, però l'àrbitre no ha senyalat res.

La primera ocasió clara dels de Muñíz ha arribat a la mitja hora de partit, amb un xut de Bardhi que ha atrapat Bounou. Per la seva part, els de Machín seguien creant perill amb remats de Portu i Espionsa que no han aconseguit avançar els visitants.

A l'inici de la segona part, ha avisat Borja amb un xut des de fora de l'àrea fregant el travesser. L'equip ''granota'', però, ha intentat imposar-se i ha tingut una ocasió de Morales que ha aturat el porter del Girona.

Al minut 57, ha arribat el gol pels de Machín. El protagonista ha estat Borja Garcia que, des de fora de l'àrea, ha enviat un xut potent a l'escaire. La pilota ha colpejat el pal i ha entrat a la porteria avançant els visitants. Després del gol, el tècnic del Girona ha mogut la banqueta i ha entrat David Timor substituint el golejador Borja Garcia.

El Llevant ha tingut minuts de domini mentre que el Girona s'arreplegava per sortir al contraatac. Els locals han pogut empatar el matx amb un remat amb el cap de Boateng que ha atrapat Bounou.

Al 83, els visitants han fet el segon gràcies a una passada de Portu a Pere Pons que ha enviat enrere cap a Stuani, qui ha empès la pilota cap a la porteria.Després del gol, ha entrat Douglas Luíz per Portu.

A l'afegit, un gol del debutant Enes Ünal a boca de canó ha posat emoció als últims minuts, però el conjunt ''granota'' no ha pogut evitar que el Girona FC s'emportés la victòria.