Licitat per 5,66 MEUR la millora i la conservació de la xarxa de carreteres pròpia a Girona

Es portaran a terme treballs de manteniment i reparació

El ministeri de Foment ha licitat un contracte de serveis per valor de 5,66 MEUR per a l'execució de diverses operacions de conversació i explotació de carreteres propietat de l'estat espanyol a Girona. Concretament, es tracta del tram de Ripoll a la carretera N-260, la carretera N-154 del tram entre Puigcerdà i la frontera francesa i un tram a Llívia, i també la carretera N-152 en el tram que va de Puigcerdà a la frontera francesa (Bourg MAdame) i la carretera Estavar.

Segons ha informat el ministeri a través d'un comunicat, els treballs tenen l'objectiu de millorar serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, lluminària, senyalització variable i els semàfors.

El pressupost de Foment també inclou estudis sobre accidentalitat i informes de seguretat vial, entre d'altres. Per últim, la licitació també contempla treballs de desbrossat, fresadora, reposició del ferm de la carretera, neteja de vorals i, en general, totes les labors de conservació ordinària de la seva xarxa de carreteres.