Les Fires de Girona ja tenen una app per a smartphones

Inclou totes les activitats programades

Les Fires de Sant Narcís de Girona estrenaran enguany una aplicació mòbil que permetrà que la ciutadania pugui consultar des dels seus telèfons mòbils o tauletes tota la informació relacionada amb la programació de la festa major, les últimes notícies i novetats i un plànol amb la geolocalització dels espais on es fan activitats del 27 d’octubre al 5 de novembre. L’app “Fires de Girona” és gratuïta i està disponible tant per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android com iOS.

A banda de la informació que es pugui rebre a través de l’aplicació, es donaran a conèixer les activitats i la informació actualitzada també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament (perfils de Twitter @girona_cat i Facebook) i de la web municipal.

“Aquesta aplicació ens permetrà fer arribar la informació de les Fires de Sant Narcís a la ciutadania a través d’un nou canal que s’afegeix als que ja teníem i que ens permetrà arribar a nous públics, ja que s’adapta a les noves maneres d’informar-se que té la gent avui amb els mòbils”, ha explicat la regidora de Dinamització en el Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.