Una empresa empordanesa envia una infusió a Rajoy i Puigdemont ''perquè es relaxin''

El propietari intenta aprofitar la polèmica per a fer-se publicitat

Una empresa empordanesa, la primera marca de gran consum en crear infusions 100% catalanes, ha enviat una caixa de la seva infusió RELAX BIO del Parc de les Olors als presidents del govern espanyol, Mariano Rajoy, i al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, juntament amb una carta personalitzada proposant-los que s'asseguin "relaxadament" a dialogar.

El creador de l'empresa, Pep Mascarós, explica que la voluntat d'aquesta acció és que els dos mandataris "rebaixin les tensions sorgides en aquests dies tan intensos del món de la política" i els ajudi a superar la gran pressió a la que estan sotmesos. Per aquests motius, Mascarós els emplaça a "relaxar-se i dialogar" i entén que per aquesta finalitat els podria anar bé prendre aquesta infusió, que és una barreja de flor de lavanda amb la reequilibrant tarongina, complementades amb til·la i marialluïsa.

D'aquesta manera, l'empresa ha aprofitat l'actual moment de conflicte i crispació entre ambdós governs per iniciar una estratègia comercial i donar-se publicitat.