Segueix la recerca de la veïna de Cervià de Ter que porta dos dies desapareguda

La recerca abasta una zona àmplia i es fa també per aire amb un helicòpter

Mossos d'Esquadra, Bombers i Agents Rurals busquen la veïna de Cervià de Ter (Gironès) que porta dos dies desapareguda. Teresa Nierga va desaparèixer fa dos dies. Té 84 anys i els qui la coneixen la defineixen com una dona molt activa. De fet, encara condueix. Dimecres al matí va agafar el seu cotxe –un Hyundai Galloper- va anar a mercat a Banyoles i, des d'aquí, va conduir fins a Camós, on se la va veure per darrer cop pels volts del migdia.

A partir d'aquí no se'n sap res més. Els familiars de Teresa Nierga van intentar posar-s'hi en contacte durant la tarda, però va ser debades. Ahir a la matinada, van interposar la denúncia de la desaparició als Mossos d'Esquadra i es va activar la recerca. De moment, la policia ha pogut geolocalitzar el seu telèfon mòbil, tot i que la senyal que dona l'aparell no era exacta, i per això la recerca abasta una zona bastant àmplia.

El dispositiu es coordina des del parc de Bombers de La Pera i hi participen Mossos d'Esquadra, Bombers i Agents Rurals. Els efectius ressegueixen les carreteres i els camins a la recerca d'algun indici de Nierga. La recerca es fa també per aire, on hi participa un helicòpter dels Mossos d'Esquadra.

La seva família ha difós fotografies de Teresa Nierga per les xarxes socials, i també d'un cotxe com el que conduïa, on demanen l'ajuda ciutadana per intentar localitzar-la.