David Soler de Salt i Laidiany Lopes de Girona, New Faces de l’Espai Gironès

S'han presentat 300 candidats

David Soler, de 18 anys i veí de Salt, i la brasilera Laidiany Lopes, de 31 anys i veïna de Girona,  han estat escollits les New Faces de l’Espai Gironès d’entre els més de 300 candidats que s’han presentat. David Soler es el segon any que s’ha presentat a aquest esdeveniment y Laidiany Lopes la primera vegada, animats a fer-ho pels seus amics, segons han explicat. Un any més l’Espai Gironès ha volgut que fos el propi públic qui decidís els models que eren mereixedors del títol de New Faces 2017. Els visitants han pogut interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna instal·lada al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  En aquest sentit l’Espai Gironès destaca la bona resposta del públic ja que  s’han rebut més de 4.000 vots.

Els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional, a més de diversos lots de productes cedits per les botigues col·laboradores. El segon premi ha estat per Ibrahim Aouladali i Mireia Ramirez i el tercer per Edwin de Paula i Andrea Romero.

Des de dijous i fins dissabte es van dur a terme desfilades que van omplir de moda el Centre Comercial en el marc de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show. Aquest esdeveniment vol acostar als visitants les noves tendències de la tardor i l’hivern.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb la gran participació que hi ha hagut en els càstings que es van dur a terme del 4 al 7 d’octubre en una passarel.la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. En total s’hi ha presentat més de 300 candidats procedents de diferents punts de la demarcació. D’aquests, s’han seleccionat un centenar de models que són els que  han format part de les desfilades que s’han dut a terme de forma simultània a la cinquantena de botigues del Centre Comercial que han participat en l’esdeveniment. A més, es van posar en marxa tres sortejos per guanyar lots de productes de les botigues col·laboradores i una estada amb allotjament a l’hotel balneari Font Vella a més d’entrades gratuïtes als multicinemes Odeon.
Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial va preveure un espai propi per als més menuts a l’Espai Model  Fashion Show, amb una desfilada de moda infantil que va tenir lloc el dissabte al matí amb un molt gran èxit de públic també.

Totes les actuacions han estat acompanyades pel DJ Jan Tubella i han tingut com a speakers a Carles Pérez i Dídac Tomàs i com a presentador de les desfilades a Albert Planadevall, tots ells de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show s’han pogut seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web http://www.espaigirones.com/