Localitzen a Girona el jove de 27 anys de Santa Coloma de Farners que portava set dies desaparegut

La Policia Municipal l'ha trobat desorientat a la Pujada dels Polvorins

La Policia Municipal de Girona ha localitzat aquest dimecres el jove de 27 anys veí de Santa Coloma de Farners que portava set dies desaparegut. Qui ha donat l'alerta ha estat un treballador de les brigades, que l'ha reconegut gràcies a la fotografia que va aparèixer als mitjans. Els agents han localitzat el jove sa i estalvi a la Pujada dels Polvorins cap a tres quarts de cinc de la tarda. El noi, però, estava desorientat i assegurava que volia tornar a casa seva. La policia ha activat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) perquè se li fes un reconeixement i també ha avisat Mossos d'Esquadra i Bombers, que eren els qui es van fer càrrec de la recerca.
 
El jove, de 27 anys, va desaparèixer el passat 4 d'octubre. L'última vegada que se'l va veure vestia jersei gris, pantalons negres i va agafar un autocar per anar des de Santa Coloma de Farners fins a un centre especial de Vilobí d'Onyar (Selva). Els Mossos d'Esquadra i els Bombers van estar pentinant la zona per intentar localitzar-lo, però va ser debades.

Aquest dimecres, però, la Policia Municipal de Girona l'ha localitzat a la zona de la Pujada dels Polvorins. Qui ha donat l'alerta ha estat un treballador de les brigades municipals. Al matí, l'empleat ha trucat a comissaria dient que feia tres dies havia vist el noi per la zona de muntanya que toca a l'hotel AC Palau de Bellavista. Aleshores, el noi semblava desorientat i demanava aigua.

Arran de la fotografia que van difondre els mitjans, l'home va reconèixer el noi com el jove desaparegut. Aquest matí, a quarts de nou, el treballador l'ha tornat a veure per la zona i ha alertat el 112. Tot i que els Mossos d'Esquadra han anat fins al lloc, no han localitzat el jove.

Aquesta tarda, però, una patrulla de la Policia Municipal l'ha trobat poc abans de les cinc de la tarda a la Pujada dels Polvorins. El noi estava sa i estalvi, però semblava desorientat i deia que volia tornar a casa.

La policia ha activat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) perquè se li fes un reconeixement i també ha avisat Mossos d'Esquadra i Bombers. En paral·lel, també s'ha alertat la família del jove.