La policia espanyola colpeja un conductor a Girona que els pitava en protesta per l'1-O

Els agents l'han interceptat a l'avinguda de França i han dit a d'altres ciutadans que no gravessin

Agents antidisturbis de la policia espanyola han colpejat un conductor que aquesta tarda circulava pel pont de l'avinguda de França, a l'accés a Sant Ponç, pitant en protesta per l'1-O. Segons ha explicat un testimoni, per la mateixa via circulaven furgonetes dels antiavalots i diversos vehicles que feien sonar el clàxon per denunciar les càrregues policials.
 
Quan creuaven el pont en direcció al Trueta, les furgonetes de les policia li han barrat el pas. Llavors, segons explica un testimoni, diversos agents han baixat dels vehicles i han colpejat el conductor, mentre la resta de cotxes feien sonar el clàxon per intentar aturar l'actuació.

Altres agents, segons la versió d'aquest testimoni, han passat cotxe per cotxe per intentar evitar que captessin imatges del moment. "Qui reprimeix ara? No vull veure ni un mòbil o sinó us rebento", assegura el testimoni que deien.

En aquell moment, ha arribat un cotxe no logotipat dels Mossos d'Esquadra. Un agents ha baixat i ha creuat unes paraules amb els policies espanyols, que han tornat a entrar a les furgonetes i han marxat.

Fonts de la policia estatal sostenen que es tracta d'una actuació "proporcionada" perquè el conductor estava perseguint i increpant els agents. A més, ressalten que el conductor s'ha encarat amb els agents i, tot i això, no l'han detingut.