Tossa inverteix 60.000 euros en millores en els equipaments esportius

La més important ha estat la rehabilitació de la coberta del pavelló

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tossa de Mar ha invertit 59.065,55 euros en millores en diferents equipaments esportius. Concretament, les millores s’han portat a terme en el camp de futbol, on s’ha millorat el sistema de desaigua, la reixa d’entrada i el pas de banquetes eliminant una barrera arquitectònica i millorant la mobilitat general de l'equipament municipal –en una actuació de la brigada municipal-; i, sobretot, a la coberta del pavelló poliesportiu. En aquest equipament, la rehabilitació, que ha durat un mes, ha consistit en solucionar un problema de degoters a causa de l'envelliment de la coberta.

Així, s’ha instal·lat una planxa d'espuma rígida de polioisocianat recoberta per la cara superior amb un vel de vidre bituminat i, per la part inferior, amb un vel de vidre mineralitzat de 4 cms de gruix fixat mecànicament com a base regularitzadora, aïllament tèrmica i suport per la impermeabilització. Precisament, la impermeabilització ha constat d'un sistema bicapa totalment adherit a la superfície i amb acabat autoprotegit que permet el trànsit per manteniment de la coberta però no per un ús freqüent i evita l'envelliment pels raigs ultra violats del sol.

El regidor d’Urbanisme i Obra Pública, Manu Mohedano, explica que “amb aquesta solució es millora tèrmicament l'edifici, es rehabilita totalment la coberta i es facilita el seu manteniment i les possibles reparacions en un futur, ja que en instal·lar una làmina totalment adherida és molt senzilla la reparació de la coberta”.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Ignasi Sallés, conclou que “aquestes actuacions formen part de la nostra política de millora contínua dels equipaments municipals i, en els propers mesos, es faran noves intervencions”.