El Girona FC visita el Leganés amb les primeres urgències

El conjunt gironí buscarà un bon resultat contra un rival que ha tingut dos dies més de descans

Tot just han passat 48 hores des que Àlex Granell emmudís Montilivi estavellant el penal al travesser, però el Girona ja està centrat en el següent repte: la visita a Butarque.

Els de Machín viatjaran a Madrid per disputar la cinquena jornada del campionat de lliga contra el Leganés (20:00h/BeIN LaLiga). Tot i les bones sensacions que l'equip ha transmès en aquest inici de temporada, els resultats no estan acompanyant i la necessitat de sumar s'accentua contra equips com el Leganés, al qual Machín ha qualificat de ''rival, en teoria, directe'' en la lluita per la permanència.

Els d'Asier Garitano vénen d'encadenar dues derrotes consecutives que han trencat la bona dinàmica dels dos primers partits. Els pepiners, que han tingut dos dies més de descans que els gironins, no podran comptar amb els lesionats Nabil El Zhar i Ezequiel Muñóz. A qui sí que podrà alinear el tècnic del Leganés serà al gironí Gerard Gumbau, que ha mostrat molta il·lusió per poder enfrontar-se a l'equip que el va fer créixer.

El Girona, per la seva banda, té l'objectiu d'aconseguir un bon resultat a Butarque, un estadi on els blanc-i-vermells ha puntuat sempre. Pablo Machín tan sols ha fet una variació en la convocatòria respecte al partit del passat diumenge: ha entrat Pedro Alcalà, recuperat de les molèsties, i ha caigut Aleix Garcia, tot i la bona actuació davant el Sevilla.

Pel que fa a l'onze titular, el tècnic sorià podria introduir algun canvi respecte al darrer matx. Alcalà podria tornar a l'eix de la defensa substituint Juanpe, Pablo Maffeo al carril dret per donar-li un respir a Aday i, per últim, Larry Kayode, amb l'objectiu d'augmentar la pólvora ofensiva, podria estrenar titularitat substituint un migcampista

Després del pal a Montilivi, doncs, un Girona novell intentarà espantar els primers fantasmes de la temporada i sumar la primera victòria com a visitant. Un triomf que serviria per afrontar amb més tranquil·litat el "nou derbi català", dissabte contra el Barça.