Els Mossos detenen a l'autor d'un robatori amb força a Bescanó comès a principis de juliol

El detingut va amenaçar amb una barra de ferro un ancià

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació comès a Bescanó (Gironès) el dia 1 de juliol. El detingut, de 37 anys i veí de Salt (Gironès), se'l considera l'autor d'un robatori amb força a casa d'un home gran.
 
El delicte resolt és previ als robatoris amb força que s'han produït a Bescanó aquest estiu entrant a cases particulars però també a restaurants. El delicte es va cometre l'1 de juliol, en ple migdia, a casa d'un home gran quan no era a casa. Tot i això, quan la víctima va tornar es va trobar amb aquest home, de 37 anys i de nacionalitat senegalesa, robant a casa seva.

El lladre llavors l'hauria amenaçat amb una barra de ferro perquè li donés tot el que tenia. Davant d'això, la víctima li va donar els 400 euros que portava a la cartera. El delinqüent va marxar amb aquests diners i altres joies que va trobar a la casa.

La pista d'aquest atacant l'estava seguint la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona. El passat dilluns van detenir a un home, veí de Salt, a Aiguaviva com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació.
 
L'home tenia antecedents previs. L'endemà el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia que en va decretar l'ingrés a la presó.