Perseguir els teus somnis lluny de casa

Una jove va marxar a Dinamarca on va descobrir la seva passió

Quan has de decidir que estudiar només tens 17 o 18 anys. Has de decidir que estudiaràs però al mateix temps estàs decidint de que treballaràs després. A vegades no et coneixes suficient com per saber a que et vols dedicar la resta de la teva vida i en aquesta ocasió aquest va ser el cas.

L’Adriana tenia 18 anys acabats de fer quan es va traslladar a Lleida per a iniciar un Grau en Dret. Al començament tot anava bé, li agradava i creia que allò era el que volia fer. Però passats dos anys es va adonar que allò no era el que volia, segurament perquè la seva personalitat va canviar, o simplement perquè va madurar.

A meitat de carrera es difícil deixar-la, més que rés perquè la pressió social que t’envolta, així que va continuar.

Van ser dos anys difícils, on no trobava el sentit al que feia i no sabia com planejar el futur proper, perquè no sabia cap on volia anar. La carrera de Dret ofereix moltes oportunitats però no era el que ella volia, i seguir-se obligant a fer una cosa que no li agradava li semblava una tortura.

A vegades s’ha de saber dir prou a les coses que no volem, i això va fer ella. Va acabar la carrera, però va decidir que no faria rés més que no li agrades.

Aquell mateix estiu va marxar a Dinamarca a conèixer-se, a donar-se un temps i a descobrir que era el que volia pel seu futur.

Va treballar d’Au-pair durant nou mesos, aprofitant aquesta oportunitat va aprendre danès i va descobrir la cultura danesa de la mà d’una nena de 7 anys.

Aquells mesos de reflexió van servir de molt. En primer lloc per conèixer-se, trobant-se sola en un país estranger va fer que la seva personalitat es refermés, i també que descobrís allò que li agradava.

Aprendre dels errors és el més important i canviar el rumb del que no t’agrada encara ho es més.

Durant aquell temps va veure que el que volia fer era seguir estudiant però aquest cop uns estudis més internacionals i es va tirar de cap al màrqueting.

Aquella decisió ho va canviar tot. Ara treballa al departament de màrqueting d’una empresa anomenada “Trendhim, accesorios para hombres”, i estudia al mateix temps màrqueting. Ha descobert un món que li fascina, i es feliç fent el que fa.  

A més a més escriu un blog sobre les seves experiències, somnis i sobre el que més li agrada, el màrqueting digital.

La moralina d’aquesta historia és que es igual el que ens costi però hem de trobar allò que ens fa sentir vius i feliços, aquesta vida és massa llarga per viure-la fent allò que no ens agrada.