Què fer abans de la Diada de l'11 de setembre?

Us proposem un seguit d'activitats per aprofitar el final de l'estiu

Els darrers mesos i setmanes la càrrega política es fa més i més present als mitjans de comunicació com també en les converses de carrer. Amb la finalització per a molts de les vacances d'estiu la tornada a la rutina esdevé feixuga i desconnectar es converteix en quelcom indispensable.

És per això que us proposem un seguit d'activats per a relaxar-vos i passar una bona estona els propers dies previs a l'11 de setembre. La nostra principal proposta passa per visitar la Festa Major de Castell d'Aro (Baix Empordà). Aquesta comença el proper dijous 7 de setembre i finalitza, precisament, amb la Diada Nacional de Catalunya. En total s'han programat més de 25 activitats per a totes les edats al llarg del dia.

El dijous ja comença la festa amb animació infantil amb Cesc Serrat (17:30h plaça Poeta Sitjà) que serà previ a la lectura del pregó a càrrec d'Isaac Cobo Displas a la Sala Polivalent (21:45h). La finalització donarà pas a en Peyu, que esgrimirà un monòleg carregat d'humor.

El divendres les activitats prenen força i a partir de les onze del matí es celebrà el 150è aniversari de la "circulació de trenets" al Parc de l'Estació. Una missa solemne i un aperitiu rematen el matí per a la tarda oferir un "supertobogan" i l'entrada de l'orquestra Selvatana, que oferirà sardanes, concert i ball durant més de sis hores a la Sala Polivalent.

Dissabte es reserva per a les activitats infantils. Cursa de BTT a les quatre de la tarda, seguit d'animació infantil una hora més tard i, per a rematar, Holi Fest a dos quarts de set de la tarda. La nit es preveu màgica amb el correfoc dels Diables d'en Pere Botero i en finalitzar concert a dos quarts de dotze de la matinada on participen Bocamoll i l'orquestra Hotel Cochambre.

El diumenge els organitzadors comencen ben d'hora el dia amb la Cursa de l'Escurçó a les vuit en punt. Aquest és sens dubte la jornada amb més activitats programades de tota la festa major. Campionat de petanca, circulació de trenets i l'actuació de la Damaris Gelabert omplen gran part del dia per donar pas, a partir de les set del vespre, la popular celebració del Correbars que és gratuït pels socis i amb un cost de 3 euros pels que no són membres del Casino Castellarenc. La nit finalitza amb un concert de Miquel del Roig i Orquestra Maribel a partir de dos quarts de dotze de la matinada a la Sala Polivalent.

Dilluns 11 de setembre es posa punt i final a la festa major amb una passejada en bicicleta al matí, circulació de trenets, festa de l'escuma amb inflables i, per la nit, havaneres amb el grup Peix Fregit que es remata amb un cremat popular.

Tota la programació es pot consultar aquí.