Gossos, Marc Parrot, Marina Rossell i Pep Poblet cantaran dissabte a Ripoll per la pau

Els impulsors són dues empreses del sector cultural i musical del Ripollès

La plaça del Monestir de Santa Maria de Ripoll tornarà a acollir un acte a favor de la pau i la convivència i on també es mostrarà el rebuig al terrorisme. El passat 26 d'agost es va organitzar en aquest mateix indret un acte que va aplegar més de 2.500 persones amb la participació d'entitats i personalitats vinculades al municipi que van condemnar unànimement els atemptats. El que es farà el pròxim dissabte serà un Concert per la Pau que començarà a les deu de la nit i que tindrà com a lema "Unim les veus al Bressol de Catalunya". Les dues empreses promotores, Brivall Studio i Tarré Management, han donat a conèixer el cartell d'artistes convidats entre els quals hi ha Gossos, Marc Parrot, Marina Rossell, Feliu Ventura i el saxofonista Pep Poblet, entre d'altres.
 
"Unim les veus al Bressol de Catalunya" vol ser un concert "solemne i gratuït a favor de la pau i la convivència i una mostra de rebuig cal al terrorisme i qualsevol acte violent". Des de la capital del Ripollès, la ciutat dels membres de la cèl·lula que va atemptar a Barcelona i Cambrils, "es vol enviar un missatge en defensa dels valors que han conviscut a Ripoll", segons expliquen en un comunicat les empreses promotores, Brivall Studio i Tarré Management, que pertanyen al sector cultural i musical i que estan establertes al Ripollès.

La periodista Mònica Terribas serà l'encarregada de presentar l'acte. El cartell dels artistes convidats inclou els noms dels cantants Marina Rossell, Marc Parrot, Feliu Ventura amb l'exportaveu de la CUP al Parlament, David Fernández, a la guitarra; els ripollesos Monik Bargalló i Jordi Galán, acompanyat del pianista Joan Amils; l’eurovisiu Manel Navarro. També hi actuaran formacions com Gossos, Inumazigh i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, així com el saxofonista Pep Poblet, la violoncel·lista Eva Curtó i la Companyia de Dansa del Ripollès “Un sol traç” amb el grup de músics Nur Camerata.

Des de l'organització no es descarta la incorporació d'algun altre artista. Inicialment s'havia parlat de la participació de Lluís Llach, una actuació que no ha estat possible per problemes d'agenda del cantautor de Verges que va lamentar no poder-hi ser perquè ja tenia confirmada amb anterioritat la seva participació en un acte públic.

El Concert per la Pau és un acte sense ànim de lucre que compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripoll.