Un mort en un xoc entre un cotxe i un camió a l'N-II a Girona

La via està tallada en els dos sentits a causa de l'accident

  • ACN
    Fotos: ACN
  • ACN
    Fotos: ACN
  • ACN
    Fotos: ACN
  • Pla general de l'accident amb una víctima mortal a la N-II a Girona. ACN
    Pla general de l'accident amb una víctima mortal a la N-II a Girona
    Fotos: ACN

(Actualitzat 12:10h)

Una persona ha mort aquest dimecres al matí en un xoc entre un cotxe i un camió a l'N-II a Girona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de les vuit del matí a l'altura del quilòmetre 719 (variant de Sant Daniel) on, per causes que es desconeixen, han col·lidit els dos vehicles. La víctima, E.L.T., de 49 anys i veí de Girona, és el conductor del turisme.

Per la seva banda, el conductor del camió ha resultat il·lès. Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. La via està tallada en els dos sentits de la marxa a causa de l'accident i es fan desviaments senyalitzats, segons el Servei Català de Trànsit.

L'accident ha passat en una zona de l'N-II on hi ha un radar de tram. Per causes que es desconeixen, el turisme i el camió han xocat provocant la mort de la víctima del cotxe. Tot sembla indicar que el vehicle pesant circulava en sentit sud i ha sortit de la via per l'altre lateral de la calçada. Tot i que la tanca de seguretat ha parat part de la velocitat a la que anava, el camió frigorífic ha acabat als marges de la via. El cotxe ha quedat en pendent i a tocar d'una via forestal transitada per gent que hi va a caminar, a córrer o en bicicleta.

La col·lisió ha obligat a tallar l'N-II totalment al tram gironí i provocant importants retencions. En aquest tram, els camions tenen prohibit circular-hi si no fan una acció de càrrega i descàrrega en una zona propera.