El Girona derrota el Málaga i aconsegueix la primera victòria a Primera

El bon joc del conjunt gironí i un gol d'Alcalà els han donat els tres punts (1-0)

El Girona FC aconsegueix la primera victòria de la temporada amb un gol de Pedro Alcalà davant d'un Málaga que s'ha vist dominat pel bon joc dels blanc-i-vermells. Machín, satisfet amb l'actuació dels seus jugadors davant l'Atlético, ha repetit l'onze per afrontar el segon matx de la temporada i ha obtingut resultats. Els tres punts s'han quedat a casa i deixen al conjunt malagueny amb moltes urgències abans de l'aturada per seleccions.

El Girona ha sotmès un Málaga incòmode. Els blanc-i-vermells han portat la iniciativa i ja als primers minuts han avisat amb dos xuts de Borja que han marxat per damunt de la porteria. El conjunt gironí, instal·lat en camp contrari a la primera mitja hora de partit, creava perill fins que ha trobat la recompensa al 28. El gol ha arribat amb una jugada de pissarra executada per Granell que ha rematat Portu. Roberto ha aturat el primer xut però no ha pogut evitar que Pedro Alcalà empenyés la pilota a porteria buida.

Al final de la primera part, el Málaga ha aprofitat la tranquil·litat del Girona. Borja Bastón ha trobat espais però la bona actuació defensiva dels locals ha evitat que els visitants perforessin la porteria de Gorka Iraizoz.

La segona part ha estat més igualada amb ocasions dels dos equips. Del Girona, han arribat Aday i Muniesa. També Portu, a qui li han anul·lat un gol per fora de joc. El Málaga també ho ha intentat sabent que no tenia res a perdre i Jony ha penetrat a l'àrea amb rapidesa però Gorka Iraizoz ha aturat el xut.

Al 70, Douglas Luiz, que ha entrat per un incansable Portu, ha provat a Roberto. Finalment, a l'afegit, els de Michel han fet patir als locals amb dues ocasions clares en la mateixa jugada sense èxit. L'àrbitre ha xiulat el final i Montilivi ha esclatat d'alegria per celebrar la primera victòria del Girona a la màxima categoria.